måndag 6 oktober 2008

Tillfälligt avbrott

Det går lite trögt med renoveringen just nu - vi måste komma ikapp med vardagen först, innan vi kan komma vidare i arbetet. Det är alldeles för många flyttkartonger, möbler och annat som är i vägen för att det ska gå att renovera över huvud taget.

Dessutom har vi stött på oväntat (fast man borde vara van vid det här laget) mycket bekymmer med att få ordning på det tillfälliga badrummet i källaren - nu har det börjat läcka från väggen under handfatet, och rinna ut på golvet i rummet bakom! Högst irriterande, även om det lyckligtvis finns en golvbrunn i det rummet också. Men sannolikt måste vi nog göra hål i väggen och laga rören som måste ha sprungit läck, eller om det är skarvning som inte är tät nog.

Irriterande, för det är tidsödande och stjäl tid från annat som vi hellre hade ägnat oss åt (som att lägga klinkers i köket t ex). Men snart är vi på banan igen, och då är det full fart framåt som gäller!

/Magnus

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va ni är tuffa!

Unknown sa...

Åhhh jag kikar in här varje dag och hoppas på något nytt. Hur går det för er? Tänker på er och hoppas ni har börjat bott in er lite nu och att ni har ett kök. :-)

Kram Helena