lördag 23 augusti 2008

Handla på nätet

För den som har tid och ork att jämföra priser finns många kronor att spara när det är dags att renovera. Att nätbutiker är seriösa konkurrenter till vanliga butiker råder ingen tvekan om. Nackdelen med nätbutikerna är väl egentligen bara att man inte kan känna på produkterna, och att det ofta är irriterande långa leveranstider.

Men det går ju att kombinera det bästa av två världar - gå till den lokala inredningsbutiken, kläm och känn på de saker du tänkt dig, så du vet att det verkligen är vad du tänkt dig. En bild på nätet säger kanske mer än tusen ord, men att hålla i varan på riktigt smäller ändå alltid högst. Hör dig för om alternativ, eventuella problem och vad som passar ihop med vad. Gå sen hem till datorn och beställ via nätet och spara en vacker slant.

Så har vi gjort när det gäller både köks- och badrumsinredning, och det har vi sparat tusentals kronor på. Din lokala återförsäljare tycker säkert inte om det om alla gjorde så, men det är tyvärr den verklighet vi lever i. Varför ska jag t ex betala flera hundra extra för en tvättställsblandare som även den lilla butiken har en veckas leveranstid på, när jag kan få den betydligt billigare och snabbare via nätet?

/Magnus

Inga kommentarer: