söndag 3 augusti 2008

Oväntat problem


Självklart ska vi råka ut för en del oväntade bekymmer också, annars blir det ju för lätt! Titta här vad vi hittade när vi öppnade ett köksskåp - en massa rör som vi inte ens vet vart de leder. Här hade vi tänkt ställa ett 60 cm samt ett 40 cm brett högskåp med sån där cool utdragbar inredning. Men på grund av rören, samt att murstocken bakom rören lutar inåt mot skåpet får vi bara plats med 60 cm-skåpet och måste hitta på något annat de sista 40 centimetrarna. Förslag någon?

/Magnus

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hejsan
Vi håller på att bygga ett helt nytt kök och kommer att bygga en ca 20 cm ram runt alla högskåpen, dessa är placerade på en egen vägg. Denna ram kommer att sticka ut lagom mycket så att vi får plats med spotlights. Vet inte om denna lösning passar för att dölja era rör men kanske inspirerar den till en lösning. Vore kul att få se en ritning.

Lasseliv sa...

Att rörstammen går upp i köket är nog ganska vanligt i flervåningshus. Jag stötte på samma problem när vårt kök skulle renoveras för något år sedan. I vår fall löstes problemet med en "rörhylla"